Den fantastiska blå kurvan.

 
Förresten! Kulio med alla nya följare på Bloglovin! Vill du också följa mig och låta den fantastiska blå kurvan skjuta upp mot oändligheten och vidare klicka på bilden ovan eller här. Ja, eller på bloglovin-knappen i sidmenyn. (Endless possibilites!!) 
 
 
Pöss! 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

Åh, hur kändes det när du gick över 500? För mig var det som en dröm <3333

Den 2014-02-16 klockan 22:46:32
fanny darling skriver:

åh grattis!! över 500. wow. tänk ändå, att det är så många (eller fler dåra) som kikar in varje dag. 500 människor med liv och ögon och hjärtan och funderingar. Svindlande och häftigt på en och samma gång.

Svar: Jag vet!! Amazing! :)
.

Den 2014-02-16 klockan 23:07:57
URL: http://fannydarling.devote.se
Annika skriver:

Hej :)
Tack för din fantastiskt fina blogg!
Kikade in på din loppisguide ikväll för jag tänkte försöka köra en lite längre loppisrunda än vanligt en ledig måndagseftermiddag som imorgon. La märke till två saker: du har inte varit på kapella? De har inga kläder (och det är kanske ärför du inte gillar dem?) men för möbler och småprylar är de min favvoloppis i uppsala.
2. helping hand skriver du är svårfyndat och dyrare än myrorna. Nu får du förståss gärna tycka vad du vill men min erfarenhet är att de är mycket billigare än myrorna, och har oftast väldigt fina kläder. och ä mysigare. och personalen är trevligare. men vi alla är ju olika.
puss

Den 2014-02-17 klockan 00:42:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0