Det är synd om mig.

 
 
 
yImukL on Make A Gif, Animated Gifs
 
Jag tycker så fruktansvärt synd om mig själv just nu. Efter att jag legat sjuk hela helgen och äntligen kände mig pigg igår så brassade jag på med en riktig superdag. Innehållandes jobb på Kvinna till Kvinna, föreläsning på Kungliga Myntkabinettet (fancy!), ett glas vin i Gamla stan, fikaträff med bloggisar på Vintagefabriken och så tåg hem. Givetvis vaknade jag dundersjuk idag igen. En sjuka innehållandes sus och värk i öronen, snor i näsan och alla tillhörande kroppshålor, ont i halsen, feber, trötthet och huvudvärk. JAG SOM ALDRIG ÄR SJUUUK! Jag är övertygad om att det var för att jag inte knackade tre gånger i närmaste trä förra gången jag sade just detta. 
 
Som om detta inte vore nog måste dagen tillägnas min hemtenta. Som måste blir klar tills på måndag. Måste. Som tur väl är så ingår verk som Skum-manifestet, Drömfakulteten och Katitzi i min kurs. Det är inte matematik liksom. 
 
 
 
Jag tycker alltså pinsamt synd om mig själv. Hoppas ni har en fin dag. 
 
 

Kommentarer
Tanten skriver:

Usch och blä. Din stackare.
Själv landsteg jag igår efter två veckors vistelse i febelandet "Far Away". Det var ingen nöjestripp, kan jag tillägga.

Svar: Usch! Kram till dig!
.

Den 2014-02-19 klockan 14:00:36
URL: http://www.tantvarning.se
Jennifer skriver:

Skickar hemtenta-styrka över internet och håller tummarna för att du ska krya på dig!!

Svar: Vad fin du är Jennifer! Stor kram! <3
.

Den 2014-02-19 klockan 14:23:12
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Em skriver:

Det gör du helt rätt i! Oftast tycker fölk för lite synd om en när man är sjuk, så då får man göra det själv =)
Krya på dig!

Den 2014-02-19 klockan 16:19:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0