Edie&Edie på Reginateatern!


Fina läsare!
 
Imorgon, onsdag 26/2 kl. 19.00, visas den feministiska dansföreställningen (!) Edie&Edie på Reginateatern i Uppsala. Medlemmar i F! får 2-för-1 på föreställningen och nu har ni, mina ärade läsare, chansen att få ta del av samma erbjudande! Uppge En blommig tekopp vid bokning via mail till reginateatern@uppsala.se!
 
 
 
Jag kommer eventuellt själv att gå. Verkar fantastiskt! Så då kanske vi ses! Läs mer om föreställningen genom att klicka på bilden ovan eller denna länk.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Emilia. L skriver:

Attans då! Jag läste Vaginateatern istället för Reginateatern, blev lite besviken på det... ; )

Den 2014-03-12 klockan 16:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0