En mormor, en Dima, en Anna och ett Kafé Deluxe.

 
Idag åker jag tåg hem till Växjö. Jag ska sova över hos mormor och sy till lite kläder på hennes symaskin. Jag ska träffa mamma och pappa som kommer hem från Senegal. Men bäst av allt är att min födelsedag ska firas i förskott och kommer att innehålla en Dima och en Anna samt ett Kafé Deluxe. Typ en av de få (förlåt) ställen som jag fortfarande gillar att återvända till i min hemstad. 
 
 
 
Puss i freakin love ya! 
 
 
 
(Bilden är från törpalivet i somras och jag skulle nästan göra vad som helst för att stappla runt i mina torpatofflor och jeansskjorts) 
 

Kommentarer
Annie skriver:

Jag såg dig på Kafé Deluxe i höstas, men jag var alldeles för blyg för att säga hej. Håller med, Kafé Deluxe är bland det bästa i Växjö!

Svar: Men åh, kom och säg hej om du ser mig någon mer gång! :) Kram
.

Den 2014-02-27 klockan 15:40:34
Jenny Olofsson skriver:

Åh nu blev jag nyfiken på Café deluxe! Låter hemskans bra :D

Den 2014-02-27 klockan 16:13:28
URL: http://idajennymathildaolofsson.blogspot.co.uk/
lovisa skriver:

kanske ses där då! :D

Den 2014-02-27 klockan 21:29:36
URL: http://polichinelle.se
Lisa skriver:

Åhh! Kafe delux va en av de få anledningarna jag valde att flytta till växjö! haha

Den 2014-02-28 klockan 16:03:20
URL: http://createstars.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0