Influensajävel!

 
Så här är känslan över min jävla influensa just nu: 
 
 
 
 
GE DIG AAAAAAAAAAAAAV! 
 
 
 
Har någon några bra tips på huskurer, tabletter, spirituella seanser eller obskyra svartkonster? Jag orkar inte ens gå och handla utan blir stående med svettig panna och darriga ben vid blomavdelningen för att hämta kraft. 
 
Åh, men hoppas ni får en fin helg. Verkligen. Drick lagom mycket vin och dansa en kärleksdans åt mig också. 
 
 
 
 

Kommentarer
Kristin skriver:

Hej! Jag bor i ett så kallat "vodkaland" och här fick jag tidigt lära mig att det enda som biter mot sjukdomar är vodka. Och jag måste erkänna att det är lite sant. Jag tycker vodka är bland det vidrigaste som finns, men en kopp varmt vatten, vodka, massa ingefära, vitlök och citron och en studsar (typ) ur sängen nästa dag. Krya på dig och tack för en inspirerande blogg :)

Den 2014-02-21 klockan 19:21:09
URL: http://prickigkorv.tumblr.com/
Hanna C. Blomqvist skriver:

Hej. Vad fin du är på bilden, med rakt hår och glasögon. Jättefin!

Den 2014-02-21 klockan 20:07:30
URL: http://heycherryberry.blogg.se/
Caroline skriver:

Ät mycket apelsiner. Det ger energi åt både kropp och knopp! Sen är det väldigt bra att kolla på The saddle club med :) Kram!

Den 2014-02-21 klockan 20:43:48
URL: http://minmormorsvind.blogspot.com
Tanten skriver:

Sov bort skiten!

Den 2014-02-23 klockan 14:43:00
URL: http://www.tantvarning.se
JulleKanelbulle skriver:

Häll farinsocker i ett glas så det precis täcker botten, häll på en skvimp med whiskey och sedan varmt vatten, pressa i en citronklyfta, riv i lite ingefära och toppa med ett par kryddnejlikor! Tipptopp

Den 2014-02-25 klockan 11:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0