Nej tack till post från Sverigedemokraterna.

 
 
Sverigedemokraterna har beställt 21,7 miljoner valsedlar till Europaparlamentsvalet i maj. Nästan fem gånger så många som Moderaterna. Jag vägrar att behöva bära in en bunt post med Jimmie Åkessons fula nuna gömd mellan lönespecar och mobilräkningar. Fy fan, snacka om att "morgonstund har guld i mund" och allt sånt där grusas och dagen är förstörd.
 
 
Sätt upp en lapp på din dörr eller på ditt brevinkast med ett tydligt budskap och nej tack till post från Sverigedemokraterna! Gå med i eventet på Facebook här!
 
 
Ut med rasisterna, in med feministerna!
 
 

Kommentarer
Simona skriver:

Bra idé! En sådan lapp ska upp även på denna dörr!

Kram,

Simona

Den 2014-02-25 klockan 21:06:00
URL: http://www.simonasgata.blogspot.com
Jenny Olofsson skriver:

Åh om jag hade en dörr skulle jag slänga upp det på direkten! - NEJ TACK med stor bokstäver -

Den 2014-02-27 klockan 16:20:37
URL: http://idajennymathildaolofsson.blogspot.co.uk/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0