Tillbage i Uppsala.

 
Jag är tillbage i Uppsala och Stockholm efter världens finaste helg i Göteborg. Hos Dima som är en av de finaste vännerna i världen. Jag ska snart synas här igen men måste bara typ andas, samla mig, ordna tankarna, mota bort tårarna och ja, få bort den värsta av mensvärken.
 
Coming up:
- Vinnaren av Snippa-tävlingen! Tack alla som deltog! Under veckan kommer jag att avslöja vilken den lyckliga vinnaren är. (Snarast möjligt)
- Alla fina kläder som hittat till min pälsänger-fyllda (hehe) garderob den sista tiden. Bland annat en fantastisk 50-talare från Tidens Melodi. Och en fantastisk tröja med rosor och en med retroblommor som jag fick av min nya vän Joanna.
 
 
 
Sedan har ni väl inte missat vilket företag som blev årets sexist 2013? Tomas kommer att dela ut priset till American Apparels sverigechef idag klockan 18! Håll koll på hans twitter för närmre detaljer!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Em skriver:

Alltså, du är så lik Brie Larson! Skådisen. Det måste du ha fått höra förut? :o Kram på dig, och tack för en mysig blogg!

Svar: Oj, tycker du? Man tackar. Det har jag inte hört tidigare :)
.

Den 2014-02-10 klockan 18:11:33
Linda skriver:

Det står helt stilla, men vilken film är klippet ovan ifrån??

Svar: Åh... vad heter den. Den handlar om att hon har ALS i alla fall. Du får googla! :)
.

Den 2014-02-13 klockan 18:17:33
URL: http://misslindylee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0