Mästaren och Margarita.

 
Just ja! Jag har glömt att berätta om den finfina klappen jag fick av min ärade p-vän under julehelgen. Nämligen en bok (Mästaren och Margarita) och inuti boken två biljetter till premiärföreställningen på Dramaten! Hurra! Så imorgon styr vi kosan till huvudstaden för att vara kulturella deluxe.
 
 
 
 
Läs mer om föreställningen här och hoppas ni får en fin onsdag!
 
 

Kommentarer
Moa i Vancouver skriver:

Älskarälskar den boken! Måste läsa om den snart igen!

Den 2014-01-15 klockan 19:22:58
URL: http://theunknownregions.wordpress.com
lovisa skriver:

för jäkla bra hår det där. (hur?)

Svar: Foam-rollers! :) Finns att köpa på Sivletto i butik och webshop. Rulla när det är blött med läggningsvätska och sedan sova på kalaset. Ta ut dem på morgonen och borsta igenom noga! Kram!
.

Den 2014-01-15 klockan 22:07:30
URL: http://polichinelle.se
Veronica skriver:

God morgon,

Jag snubblade av en ren händelse in på din blogg och stötte nästan näsan i golvet, uppenbarligen inte så vaken som jag trodde "ler".
Först måste jag säga att det var en fröjd att läsa bloggen, du har en sprudlande energi som smittar av sig och det tackar jag för, har själv läst Litteraturvetenskap samt Sociologi, just nu läser jag Idéhistoria och där ingår genus som ämne och det är sannerligen intressant! Visst är det lätt att få patriarkalisk sörja under fötterna..

Vilken härlig gåva du fick hoppas att ni båda njöt av premiärföreställningen. Önskar en skön torsdag

Kram/Veronica

Svar: Vad fin du är och jag blir så väldigt glad att du vill läsa! TACK! Och välkommen <3
.

Den 2014-01-16 klockan 06:50:52
URL: http://snottren.bloggagratis.se
Jenny Olofsson skriver:

haha vad grym du är! :D

Den 2014-01-19 klockan 17:16:08
URL: http://idajennymathildaolofsson.blogspot.co.uk/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0