Sivlettopaket.

 
Idag fick jag paket från Sivletto. Innehållandes foamrollers, hårnät och läggningsvätska. I skrivande stund sitter jag med en syrlig doft från denna vätska i näsborrarna och ett hårnät kring pannan. Vi får se hur det går att sova på kalaset och om det blir bra imorgon. 
 
 
 
 
 
Godnatt och puss! 
 
 

Kommentarer
Ann skriver:

Skulle inte rekommendera att du sover på foam rollers med det där hårnätet runt (det ser ut att vara vintage?). Dom är väldigt sköra och kan trassla in sig och gå sönder. Knyt en sjal runt hela tjofräset istället är mitt tips! Använd istället hårnätet första dagen när du borstat ut lockarna lite lätt, så blir det en snygg frisyr (och är hårnätet i rätt färg så syns det knappt att du har ett).

Svar: Åh, tack för tipset Ann!! <3
.

Den 2014-01-07 klockan 22:46:52
URL: http://www.tidensmelodi.se
Karoline skriver:

Lycka till raring! Vill se resultatet sen! Puss

Svar: Tack göll! :)
.

Den 2014-01-08 klockan 09:30:49
URL: http://www.karolinesvintage.se
Cecilia skriver:

Åh va fin.
Off topic: vart inhandlar du dina fina strumpbyxor som du brukar ha på dig när du fotar dina kläder du säljer på tradera (galning!!)? Tänkte om det var någon särskild stans och om de håller bra, plus de e så fina färger. Kram!

Svar: Tack Cecilia! Åh, gud vart är de ifrån...? Lite vartstans... de vita är från asos. De gula från H&M och de lila från Indiska... de är alltså en samling från lite vartstans! :) Kram
.

Den 2014-01-08 klockan 21:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0