Skriv under för kvinnors deltagande i fredssamtal om Syrien!

 
 
Snart börjar min praktik på Kvinna till Kvinna och jag är så fruktansvärt pepp. Taggad. Exited. Just nu håller de på med ett initiativ tillsammans med Women’s International League for Peace and Freedom (WILPF), Noble Women’s Initiative, Global Fund for Women och 15 andra kvinnorättsorganisationer världen över. Initiativet handlar om en namninsamling som kräver att kvinnor finns representerade vid alla kommande fredssamtal om Syrien. En underskrift innebär att ett brev skickas iväg till olika personer i maktposition under ett fredsamtal kring Syrienkonflikten i Geneve den 22 januari.
 
 
 
 
Jag bestämde mig för att skriva under. Gör det ni också! Klicka här för att komma till namninsamlingen. Läs också om varför det är så otroligt viktigt att kvinnor är delaktiga i fredsprocesser här.
 

Kommentarer
Bona Dea skriver:

Done!

Svar: <3
.

Den 2014-01-09 klockan 14:07:09
URL: http://faunabonadea.blogspot.se/
Håkan Eriksson skriver:

Fixat!

Svar: <3
.

Den 2014-01-09 klockan 15:01:37
Maria P skriver:

Fixat här med! Tack för ditt engagemang, det smittar av sig ordentligt :)

Den 2014-01-09 klockan 21:21:27
fanny darling skriver:

påskrivet! <3 gud vad kul med praktiken!

Den 2014-01-10 klockan 20:17:58
URL: http://fannydarling.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0