Köp en Guldfitta på Syrran Sthlm Debaser Strand!

 
 
Alla Guldfitte-köpare-to-be! På fredag kommer jag att befinna mig på Debaser Strand och sälja mina Guldfittor för det unika priset 200 kr/st. Det är Syrran Sthlm som har klubb och det kommer att bli grymt roligt och feminist-peppigt! 
 
 
Kom och köp och kom ihåg att cash is queen. Kan någon bara köpa så det inte blir pinsamt? Snälla...? För er som inte bor i Stockholm, eller inte har möjlighet att komma, så drar såklart beställningsapparaten igång igen till hösten. 
 
 
 
 
Klicka på bilden ovan för att komma till eventet, eller här! Puss!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Anonym skriver:

Hade moster varit i Stockholm hade hon köpt en!
Ett hem är inte ett hem utan en guldfitta i hyllan. 😘

Den 2014-07-22 klockan 19:26:08
J / Feministiska bloggar skriver:

Hej! Vi har delat detta inlägg på Facebooksidan "Feministiska bloggar". www.facebook.com/feministiskabloggar
Sidan är till för att sprida feministiska inlägg till fler. Hoppas ok! :)

Svar: <3
.

Den 2014-07-29 klockan 20:08:39
URL: http://www.facebook.com/feministiskabloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0