--Breaking news--

 
Det verkar äntligen som att American Apparels styrelse fattat att ärkesnuskhummern Dov Charney nog borde avgå som VD. Detta efter "misstankar" om tjänstefel. Ja, att bli anklagad för flera sexuella trakasserier och kalla sina anställda för "sluts" är ju inte direkt ethosbyggande. 
 
 
Hej då Dov och förmodligen snart hej då American Apparel! (mohahaha)
 
(Klicka på bilden för att läsa hela artikeln)
 
 
 
 
 

Kommentarer
ekochic.se skriver:

Bra!

Den 2014-06-19 klockan 11:20:51
URL: http://ekochic.se/
Yohanna i Las Palmas skriver:

Halloj!
Trillade in här via förstasidan på blogg.se när jag fick se nyheten om AA. Har läst lite om dem och blivit så otroligt förbannad.
Vad bra detta verkar låta att han fått gå. Ska läsa vidare i artikeln nu.
Tack!

Hälsningar
Yohanna

Den 2014-06-19 klockan 12:28:11
URL: http://yohannailaspalmas.webblogg.se
Anonym skriver:

FYFAN VAD SKÖNT!!!

Den 2014-06-19 klockan 23:17:27
Anonym skriver:

FYFAN VAD SKÖNT!!!

Den 2014-06-19 klockan 23:17:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0