Buss till Växjö.

 
Jag använder mig av en gammal bild på grund av tidsbrist. Ni får alltså tänka bort kycklingen som egentligen symboliserade påsk-hemvändandet. Tänk er en somrig blomstervas, en guldfitta eller varför inte en biljett till Nordiskt Forum! (Jag ska dit på torsdag, men mer om det sedan). 
 
Nu ska jag i alla fall till Växjö. Med buss. På grund av jag litar inte på tågtrafiken just nu. Så det blir en lång dag i buss som börjar klockan elva och slutar klockan åtta. 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni får en fin dag! 
 
 
 
 

Kommentarer
isa skriver:

åh, härlig klänning! blommiga plagg <3

Den 2014-06-08 klockan 15:32:48
URL: http://isabyl.blogg.se
Lisa skriver:

åh vad fin du är!

Den 2014-06-08 klockan 19:30:41
URL: http://popflickan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0