En ny röd baddräkt.

 
Jag har köpt en ny baddräkt. Den är röd och jävligt snygg. Jag köpte den på Modcloth.com och är nöjd över att den är så fin, men egentligen inte över köpet. Den var fasligt dyr och när jag sedan skulle hämta ut den fick jag betala 250 kronor i oväntad tullavgift. Jag. Hatar. Sånt. 
 
 
Jag skulle nog försöka hitta någon liknande någon annanstans om jag kunde vrida tillbaka tiden. Men det känns som om det är bra kvalle osv. Om ni köper en tänkt på att storlekarna är väldigt små. Gå upp en storlek. Jag köpte tyvärr en som är lite lite för liten. Man vill ju vara bekväm på beachen. Inte en korv instoppad i ett för trångt skinn (euw?) 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Fredrikapåvinden skriver:

Men allstå! Fy tusan vilken fin baddräkt! Du kommer va tjusigast på stranden. Synd på tullen bara...

Den 2014-06-14 klockan 14:05:43
URL: http://fredrikapavinden.com/
jenny skriver:

alltså ÅH vad jag älskar dina paint-skills. eller vad det nu är för program, hehe. ett litet obs bara: tror länken är felpekad :-(((

Den 2014-06-14 klockan 15:16:32
Johanna skriver:

Fin! ;)

Den 2014-06-15 klockan 19:44:35
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Jossan - Heart Skipped A Beat skriver:

Supersnygg baddräkt! Kanske den finaste jag sett faktiskt.

Den 2014-06-15 klockan 20:08:27
URL: http://www.heartskippedabeat.se
Hanna Karlsson skriver:

Vad snygg den är!

Den 2014-06-17 klockan 00:09:39
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0