Eva och Adam och Guldfittor.

 
Ikväll kollar jag på Eva & Adam och blir tonårsmelankolisk. Denna serie ÄR min ungdom. Alltså inte biografiskt. Utan mer att det var det absolut bästa jag visste. På teve. Som serie. 
 
 
Samtidigt som jag glor på detta tillverkar jag Guldfittor. Håll utik efter ett fantastiskt samarbete inom kort! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Madeleine -FOTO FEMINISM VEGANISM skriver:

håller med dig SÅ mycket. andades den serien när jag var liten och kollar på den varje år typ haha.

Den 2014-06-21 klockan 21:13:56
URL: http://sisterdisco.blogg.se
LisaMarie skriver:

Åh Eva och Adam! Det var grejer det :)

Den 2014-06-23 klockan 10:25:17
URL: http://lisamariesvarld.blogspot.com
Heli skriver:

Hej! Försökte skicka mail till dig för att beställa en guldfitta, men det verkade inte funka?

Den 2014-06-23 klockan 12:33:06
agnes skriver:

jag kommenterade sist en blogg för typ trehundra år sen, drygt att fylla i fälten du vet med typ mailadress etc? man ba varför ska man ha det? så du kan svara mig på mail? haha du får göra det om du vill! ååh tänk att ha en e-mail-kompis. så KP 2004!!!!
anyway jag svamlar som vanligt men jag vill bara säga att min högsta dröm denna gudsförgätna snuviga morgon är att va din kompis. du verkar så smart och snäll och rolig och har smarta åsikter och jag vill bjuda dig på gin och tonic! fortsätt vara fantastisk gurl

Den 2014-07-08 klockan 10:30:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0