Ge er ut och flukta magveck, fettvalkar och låt havsbrisen svepa om i armhålehåret!

 
Okej, detta har ju cirka ALDRIG hänt tidigare. Den galna feminism-maffian (som jag anser mig tillhöra muhaha) har börjat tränga in i de massmediala, patriarkala finrummen! Tidningen Femina gör en checklista över sommarens måsten där KROPPEN på sin 21:a plats år 2014 ska vara, wait for it, "vanlig, mager, mullig, otränad eller PRECIS HUR DU VILL!" 
 
Flera år av ettrig inseminering börjar ge resultat, fölk. Kroppsideal är dessutom för att citera: "tråkiga". Vem fan vill vara tråkig? Feminister är roligare, det är ju det jag sagt. 
 
 
Så, med Femina i ryggen: Lyd order! Ge er ut och flukta magveck, fettvalkar och låt havsbrisen svepa om i armhålehåret! Tjoho! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
elise skriver:

eh ja det var ju fan på tiden!!

Den 2014-06-22 klockan 12:29:35
URL: http://singmyspring.blogspot.se/
sågspån skriver:

det där armhålehåret. vad är grejen. jag träffade en kvinna. hon var vacker. men hon hade mer hår under armarna än jag. det kändes. konstigt.

Den 2014-06-22 klockan 20:26:26
Fredrikapåvinden skriver:

!!! <3 <3 <3

Den 2014-06-22 klockan 22:13:57
URL: http://fredrikapavinden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0