GUDrun.

 
Jag vill bara skicka en massa kärlek till Gudrun. Dels för att jag idag lyssnade på Värvets intervju med henne och hon var helt amazing. Det visste jag att hon skulle vara. Men jag blir lika förförd och hänförd av hennes röst och personlighet varje gång. Hennes kunskap och människosyn. Dels för att det är Almedalsveckan och jag vill skicka pepp till alla antirasister och feminister som är där och tar fighten. 
 
 
 
 
 
Illustrationen är gjord av Elin Sandström. Kika in på hennes hemsida här för att se mer av hennes ikoner!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Moa skriver:

Har denna och Elins illustration av Patti Smith uppsatta ovanför min säng. Ser det lite som att två av mina feministiska hjältar vakar över mig om natten.

Den 2014-07-01 klockan 08:25:17
URL: http://theunknownregions.wordpress.com
elise skriver:

åh, är det en ny intervju? måste lyssna! kan du inte snälla, snälla tipsa om en massa bra podcasts/pod-avsnitt i ett inlägg?

Den 2014-07-06 klockan 23:16:37
URL: http://singmyspring.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0