Två gånger Flora.

 
Det var en herrans massa tid sedan Vintagebloppisen ägde rum på Kristinehovs Malmgård. Och jag har glömt att visa ett av mina bästa köp därifrån (jag hade bestämt mig för att bara sälja och inte köpa, men ni vet nog hur det går). I alla fall:
 
 
 
 
Floras fantastiska bröst-illustration!
 
 
 
 
Som numer hänger på min snea och vinda tavelvägg. Längst ner i hörne. 
 
 
 
 
 
Som grädde på Flora-moset fick jag även med mig hennes lilla spegelbord hem. Som hon bestämt ville skänka utan en krona i ersättning. Perfekt i mitt vardagsrumshörn, bland flyttkartonger och dammråttor. 
 
 
 
 
 
 
 
Tack Flora! Och vill ni också beställa hennes bröst-illustration tycker jag att ni ska klicka här. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Flora skriver:

Finis!!!!!

Den 2014-06-06 klockan 12:33:19
URL: http://florasblogg.se
Anonym skriver:

Jag brukar verkligen inte göra reklam när jag skriver kommentarer men jag tycker bra musik borde spridas så försöker iaf.

Jag brukar inte göra reklam för saker men vill gärna göra det för detta lokala band från Klippan. De vann nyligen finalen i Kristianstad i Svensktoppen nästa och de är verkligen grymt bra! Det är reggae på redig skånska. Denna låt handlar dessutom om dagens politik och Linus Borg Band är helt klart ett femnistiskt band!

Rösta på dom!! https://www.youtube.com/watch?v=wamADK3NIDQ&feature=share

Den 2014-06-06 klockan 22:08:35
Kaffehörnan skriver:

Vad snyggt

Den 2014-06-07 klockan 08:18:43
URL: http://www.kaffehornan.se
Elinor skriver:

Heja! Nu ska jag va besserweisser; det heter "pigtittare", spegelbordet... det kallar auktionsutroparen dem för i jarse i alla fall. Gulligt namn.

Svar: TACK! Undrade just vad det hette :)
.

Den 2014-06-07 klockan 10:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0