En byxdress och två releasefester.

 
Idag är det fredag vilket betyder helg och fint väder! Jag har fuskat med bilderna och har inte alls på mig det som ni ser. Idag är jag lite mer sjal-runt-huvudet-för-att-bevara-lockarna-inför-lördagens-aktiviteter samt lite frilufsaktiga kläder på grund av kommande promenad alternativt cykeltur. Men ovan ser ni i alla fall en svart byxdress som jag köpt på Beyond Retro. Den var långbenad först men med hjälp av en sax och och en fin mormor med symaskin blev den kortbenad. 
 
I går var jag på två bokreleaser som båda var fantastiskt trevliga. Först den efterlängtade Vintagefrisyrs-releasen och så släppet för Sandra Beijers bok Det handlar om dig. Jag glömde såklart min kamera och tog alltså inga bilder... men det kommer dyka upp lite tjyvade bilder på bloggen senare. Ni kommer även få se bilderna på min nuna från Vintagefrisyrer (!)
 
 
 
 
I morgon ska jag på Uppsala Vintagefestival! Är det några av er som ska dit? Vore roligt att ses tycker jag! Ha en fin fredag allihop och vill ni beställa Vintagefrisyrer så kan ni göra det här. Och Det handlar om dig finns att köpa här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
anna skriver:

så himla fin! :)

Den 2014-03-28 klockan 13:08:15
URL: http://byannam.se
Siri skriver:

Haha älskar sista bilden! Vad fantastisk du är som vågar lägga ut sånt <3

Den 2014-03-30 klockan 21:21:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0