Goodie-bag med eventuell felstavning.

 
På den exeptionellt trevliga releasefesten för boken Vintagefrisyrer á la Emma Sundh, Sarah Wing och Martina Ankafyr fick man med sig en goodie-bag hem. Min första goodie-bag ever. Eventuellt därför jag inte stavar det inkorrekt eller använder bindestreck fel. Whatevah. 
 
Inuti påsen fanns hårprodukter från Maria Nila som förutom en god doft även är helt sulfat- och parabenfria. (!) Ska testas på söndag när jag ska tvaga mitt hår inför veckan. Tvättar det bara 1-2 gånger i veckan just nu eftersom jag lägger håret med foamrollers. Har dock ökat konsumtionen av torrshampoo...
 
 
 
 
 
Nu ska jag iväg på Uppsala Vintagefestival med Lisen och Stina. Med fötterna nedstoppade i mina mohedatofflor. Hoppas ni får en fin lördag! 
 
 

Kommentarer
Anna skriver:

Försökte hitta dig i vimlet på festivalen men lyckades inte. Hade tänkt tacka i person för att jag fick gå in gratis! Hoppas du hade kul! Det hade jag!

Svar: Åh nej, vad tråkigt! Du kanske ska dit imorgon med? I sånna fall ses vi. Vi träffar säkert på varandra någon annan gång! :)
.

Den 2014-03-29 klockan 17:39:23
URL: http://www.annakansjalv.blogspot.se/
Anonym skriver:

Har hört att Palett ska vara superbra!

Den 2014-03-29 klockan 20:48:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0