Vinnaren i Uppsala-Vintagefestival-tävlingen!

 
Tadam tadam! Nu är det dags att utse två vinnare i Uppsala-vintage-festival-tävlingen! Två glada vintageälskare kommer att vinna varsin biljett. Och vinnarna är:
 
Natalie och Anna! 
 
 
De lottades ut men jag tänkte att det ändå kunde vara roligt att se vad de skrev för motivering till frågan "vad är det bästa med vintage/loppis/gamla saker?" 
 
 
Natalie skrev: 
 
 
 
Och Anna skrev: 
 
 
 
 
 
Tack för att ni var med och tävlade! Jag kommer att skicka ut ett mail till er. Grattis grattis! Det ska bli roligt att träffa er och alla andra på mässan. Vill du har mer info om den kan du klicka här. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Natalie skriver:

Åh Gud vad roligt! Tack!:D

Den 2014-03-12 klockan 12:09:03
URL: http://nataliestrande.blogg.se
Anonym skriver:

Alltså åh tack tack tack tack tack!

Den 2014-03-12 klockan 13:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0