En liten förfrågan som jag vill ha hjälp med pretty please!

 
Nu tänkte jag ta hjälp av er fabulösa läsare. Jag vet ju att ni kan det här! Jag undrar om någon har ett tips på en auktion eller en loppis med mycket möbler som är öppen i helgen? Den ska ligga i Stockholm eller Uppsalatrakten. Jag ska ju nämligen inhandla lite nya stuffs till min lägenhet.
 
 
 
 
 
 
Vore fantastiskt om ni hade några tips. Alla tips mottages med högsta tacksamhet och vördnad!
 
 
 

Kommentarer
Imke skriver:

det är två år sen jag var där sist och kanske lite lång för dig, men det fans alltid en massa med fina möbel och det är lätt att nå med pendeltåget

Hertig carlsvägen 41, 15139 Södertälje

lycka till!!

Den 2014-05-27 klockan 17:24:58
Lou skriver:

Jag är inte helt säker på om de har kommit igång, men det brukar vara på lördagar i Norrskedika, dit kommer en med buss 811!

Den 2014-05-27 klockan 18:57:16
Magnus skriver:

Se här
http://www.metropol.se/start/

Den 2014-05-27 klockan 23:05:42
Anonym skriver:

isolna.se har nätauktion i helgen

Den 2014-05-28 klockan 06:48:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0