Fi-dag på Stockholms universitet!

 
 
Imorgon anordnar Fi studenter Stockholm en Fi-dag på Stockholms universitet! Gudrun kommer att vara där, Victoria Kawesa, Mia Lodalen och Kvinna till Kvinna. Dagen avrundas med en fantastisk feministisk pub. 
 
 
 
 
 
 
Detta får ni inte missa! Klicka på bilden eller här för att komma till eventet. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Lotta skriver:

Åh dom var här igår (Gudrun, Stina, Margaret och Maria)och det var toppen, herrejäklar! <3 Har aldrig hör någon av dem tala live förut och blow my....vad bra dom var och Maria som jag hört mycket om - säger jag bara faaan så bra!
Ha så kul idag!
KRAM

Svar: <3
.

Den 2014-05-21 klockan 09:25:53
URL: http://tantlottas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0