Guldfittan! (TILLFÄLLIGT SLUT!)

 
 
 
 
 
 
---OBS! Tillfälligt slut!----
 
Jag kommer eventuellt att komma igång med tillverkning och försäljning igen framöver. Dock är det inte klart när. Är ni intresserade av att köpa en inom en oviss framtid är ni välkomna att maila mig så sätter jag upp er på en väntelista! Jag hör då av mig när jag kommit igång igen. Blir inte ledsen om jag inte svarar <3
 
 
Puss från Guldfitte-makaren! 
 
 
 
 
 
Allt för många flickor idag växer upp med idén om att det är tabu att prata om muttans anatomi och dess funktion. Vissa vet faktiskt inte ens hur den ser ut. På riktigt. Det är ju inte som att vi ser dem i duschrummet efter skolgymnastiken precis. Hur ska vi då veta hur allt fungerar och vad vi tycker är skönt? Fittan har istället blivit ett nedsättande ord och det är dags att vi återtar det! Make it ours! Hur kan något som från början betyder våt ängsmark nu vara något fult?
 
Detta vill jag göra genom att låta fittan komma ut i finrummen. Upp på stringhyllan i köket, i bokhyllan i vardagsrummet eller på nattduksbordet bredvid väckarklockan. Perfekt som födelsedagspresent, julklapp, morsdagspresent, till dig själv...till allt!
 
 
Alla mina fittor är handgjorda i keramiklera och sedan målade med guldig hobbyfärg. De kostar 250 kronor inklusive frakt och görs på beställning (från början kostade de endast 150 kronor men jag är nu tyvärr tvungen att höja priset på grund av kostnaden av frakt och skatt) Leveranstiden är 1-2 veckor på grund av tillverkningsomständigheter och halt av stresshormoner. 

Är du intresserad av att köpa en får du gärna maila till info@enblommigtekopp.se så berättar jag mer!  
 
 
 
 
 
Här är Hanapees Guldfitta! 
 
 
 
Guldfittor på väg! 
 
 
 
 
Passar perfekt i stringhyllan! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Om du köper en guldfitta får du VÄLDIGT gärna maila en bild till mig eller lägga upp på instagram och hashtagga med #guldfittan och tagga mig (@emeliefridae) Dessa bilder kommer sparas och läggas upp på bloggen. Hurra! 
 
 

Kommentarer
Liza skriver:

"F!s politik handlar om att sätta mänskliga rättigheter, jämställdhet,
ekologisk och social hållbarhet först – inte vinstintresse."

Varför har F! då en styrelse med 15 kvinnor och 1 man?

Varför är det inte intressant med jämställdhet när kvinnor är i majoritet?

Den 2014-05-08 klockan 18:47:46
Bulten skriver:

Liza! Vill minnas att jag läste samma kommentar under ett annat inlägg. Vill även minnas att du fick en klar och tydlig respons. Vart vill du komma? Berätta!

Den 2014-05-08 klockan 22:56:05
Julia skriver:

Åh.

Den 2014-06-01 klockan 19:12:17
URL: http://juliaoflund.se
ida skriver:

UNDERBARA!!!!
Emelie - du kanske kan leva av det här i framtiden. <3

Den 2014-06-03 klockan 11:48:32
Robex Lundgren skriver:

fin blogg

Den 2014-10-20 klockan 09:34:19
URL: http://ghgumman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0