Ljuskrona från Xara Design.

 
 
 
 
Jag vill så hemskt gärna ha en kristallkrona i taket i min nya lägenhet. Tidigare har jag varit så inne på retro, plast och färg men jag känner att vardagsrummet med dess kakelugn och stora spröjsade fönster passar bättre med lite sekelskiftesromantik. Ska jag vara helt ärlig är jag lite trött på teak, retromönstrat och plast. (herregud vad händer?) Jag tror jag fick en overload och nu drömmer jag om lite mer 20-tal. Så, en kristallkrona skulle verkligen vara kronan på verket och passa perfekt i mitt tak. 
 
Jag har hittat en otroligt fin från Xara Design som finns i flera olika storlekar. Jag tänker att jag vill ha en stor. Såklart. Haha. 
 
 
 
Kika in på deras hemsida för att kolla närmre på kronorna i kristall! Klickar du på bilden ovan så susar du direkt till den lampan som finns på bilden. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Joe skriver:

Super fin!! :) Köp köp köp.....

Den 2014-05-11 klockan 15:11:22
URL: http://yoginijoe.blogg.se
Marie Bergman - Om livet på Cypern skriver:

Vilken fin! Älskar kristallkronor! :)

Den 2014-05-11 klockan 16:37:50
URL: http://mariebergman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0