Silvana Imam.

 
Denna kvinnas briljans är omöjlig att sätta ord på. Ett geni. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag lyssnar på hennes låtar. Det är något man inte hört förut. Men som man vill höra mer av mer av mer av. Hennes nya låt Jag svär på min mamma ur nya albumet När du ser mig Se dig är så jääääävla bra! In och lyssna på Spotify här eller genom att klicka på bilden nedan. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Madeleine -an uncompromising feministic vegan skriver:

jaaaaaaa! ÄLSKAR Silvana Imam och jag ska se henne ikväll här i Göteborg! förlåt hehe..

Den 2014-05-30 klockan 13:58:18
URL: http://sisterdisco.blogg.se
Anna skriver:

Åh! Tack för att du fick mig att upptäcka denna fantastiska människa. Det är rätt långt från den musik jag lyssnar på i övrigt men SATAN så bra hon är! *lyrisk*

Den 2014-06-04 klockan 21:15:24
URL: http://sharlan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0