Svart och vit.

 
Igår var jag svart och vit. Med polo, stinakjol, svinrygg i håre och vita platådojor. Idag går jag runt utan behå i sovlinne, fett hår i tofs mitt på huvudet och oborstade tänder. Med skurmopp, dammtrasa och toalettborste i högsta hugg. Ska jag bo i min lägenhet en månad till innan flytt måste jag faktiskt snygga upp lite. 
 
 
 
 
 
 
Jag hoppas att ni har en fin onsdag!
 
 
 

Kommentarer
Veronica skriver:

Så himla snyggt!

Den 2014-05-28 klockan 15:43:08
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Josefine skriver:

fint! gillade särskilt kjolen :)

Den 2014-05-28 klockan 17:06:38
URL: http://www.withheartshapedbruises.blogg.se
klaris den undebaris skriver:

HOLA!
Kan du visa hur du gör din svinrygg? Gör du den efter vintagefrisyrer (jajjamensan jag har den). Eller har du ett lite snabbare enklare alternativ.
Jag tänkte nämligen ha de när jag ska gå balen!
PUSS

Svar: Hej! Om du vill ha en som håller skulle jag rekomendera den ur Vintagefrisyrer faktiskt. Jag gör en snabbvariant där jag bara tar en hårmunk (som jag klippt till en lång) och virar håret runt. Sedan fäster med spännen. Den fungerar men till ett finare tillfälle skulle jag nog använda mig av den andra varianten! :) Stor kram!
.

Den 2014-05-28 klockan 19:29:17
URL: http://thizell.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0