Femdefenders day på Fabriken! (Ni måste komma!)

 
I helgen ska Kvinna till Kvinna hylla modiga kvinnorättsförsvarare runt om i världen genom att ordna en fest på Fabriken i Stockholm. Jag ska vara konferencier och det kommer att bli GRYMT! Silvana Imam kommer. Jenny Wilson, Foujan Rouzbeh, Judith Kiros, Aleksa Lundberg, JJ. Jag orkar inteeeee. Dessutom kommer det hållas väldigt bra workshops av några av Kvinna till Kvinnas samarbetspartners. 
 
Och så ska NI komma såklart! Det kostar 150 kronor för dags- och kvällsprogram, men vill du bara gå på klubben kostar det 120 kr. Obs! 18-årsgräns. 
 
 
LÄS MER OM KVÄLLEN HÄR och BOKA BILJETTER HÄR! 
 
 
 
 
 
 
 
Puss och hoppas att vi ses. Jag vill väldigt gärna deeeet! 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Madeleine -PHOTOGRAPHY FEMINISM VEGANISM skriver:

alltså hade SÅ. HIMLA. GÄRNA. velat vara där. så synd att det inte är i Göteborg! men lycka till puss

Den 2014-11-24 klockan 11:24:10
URL: http://sisterdisco.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0