Grön-pastell-grå-blå.

 
Jag köpte en skjorta på H&M för att den hade en så väldigt fin färg. Grön-pastell-grå-blå. Kjolen är från Beyond Retro och strumpbyxorna från Asos. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Frida skriver:

Fin!!! :) Vill absolut inte kritisera, utan bara fråga: hur känner du inför de återkommande skandalerna om h&m där de gång på gång bryter mot mänskliga rättigheter? Personligen kommer jag nog aldrig köpa minsta lilla strumpa därifrån mer. Är så besviken på deras skit så jag betalar hellre 150 spänn för ett baslinne i nån annan butik än bidrar till deras sviniga sätt att utnyttja människor.
Tycker du har helt fantastisk stil förresten!!! :)

Den 2014-11-19 klockan 18:25:45
Sofia skriver:

Söta bilder :-)

Den 2014-11-19 klockan 20:37:15
URL: http://lovejournal.blogg.se
Annster skriver:

Fint :)

Den 2014-11-20 klockan 03:46:42
URL: http://annster.se
Hannah skriver:

Åh vad fint!!

Den 2014-11-20 klockan 06:52:15
URL: http://bullehund.blogg.se
Anonym skriver:

Men hörrudu! Hur får du till håret sådär, och håller det en hel/halv dag? Jag har ganska tjockt, glansigt och rakt hår så mitt faller bara ur direkt jag försöker med något.

Den 2014-11-20 klockan 11:32:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0