Klittra som om det inte fanns någon morgondag, girls!

 
Tabu är inte riktigt min grej. Jag har märkt att de saker jag brinner för i livet ofta handlar om att ta bort ett hysch-pysch kring någonting. Psykisk ohälsa, orättvisor, sexuellt våld, sorg, döden. Och självklart: S-E-X. Sex kan vara det bästa och finaste som finns. Det kan vara amazing. Livets mening. Men det kan också användas som ett sätt att straffa någon och vara det fulaste som finns. Men när sex är fint och mellan två personer i samtycke då är det: heaven. 
 
 
 
 
 
 
När man växer upp som ung kvinna så får man ganska snabbt lära sig att killars agenda är att komma in i ens byxor och inget annat. Man ska AKTA SIG för snubbar för de vill bara ligga. Men vet du vad: Jag kanske också bara vill ligga! Jag kanske också vill dra hem någon från krogen och förlora mig i lustens förlovade land. Ehm, nej. Du blir en hora, en slyna, lättfotad, stadens madrass (men ärligt, måste jag dra den där "män som ligger mycket = kungar, tjejer som gör detsamma = slynor-grejen? Den känns ganska vedertagen eller hur?) 
 
 
 
 
 
 
Något annat som jag blir så jävla förbannad på är uppfattningen att sexet är slut när killen har kommit och att man som tjej får lära sig att VI HAR SÅ SVÅRT ATT KOMMA. Men varför har vi så svårt att få orgasm? Givetvis för att samhället lär oss att vår sexualitet är mer kontrollerad än mannens och att normen är hans lust. Det har funnits en tid (typ 1500-tal) när kvinnan och mannens utlösning sågs som lika viktiga. Här fanns givetvis en reproduktionstanke i fokus och man trodde att en gemensam orgasm var den största chansen att uppnå en graviditet. Det var först senare (typ 1700-tal) som man upptäckte att detta inte var sant och kvinnans klimax blev en bisak till mannens. 
 
Det är eventuellt därför vissa dudes inte ens vet vart klitoris sitter. 
 
 
 
 
 
Hela den här tanken att män är kåta och kvinnor ger med sig är ju så jävla fel. Och det är så mycket som bidrar till den (pornografin inte minst) och jag vill verkligen slå ett slag för den kvinnliga lusten. Här kommer onanin in i bilden. Eller mitt nya favorit ord för kvinnlig onani: Klittra! Så klittra som om det inte fanns någon morgondag, girls! Det är ju då man upptäcker vad man gillar och hur man lättaste kommer. In i duschen och gå lös med duschmunstycket (rekomenderas), använd fingrarna eller inhandla en sexleksak efter behag. Här finns en massa bra alternativ! 
 
 
 
 
 
Den första vibratorn konstruerades 1869 av en amerikansk läkare vid namn George Taylor och var ångdriven. Den såg ut ungefär såhär:
 
 
 
 
Den användes dock inte för att tillfredställa kvinnan utan för att bota olika "kvinnliga besvär". Besvärliga kvinnor som hade ovanligt starka åsikter eller var opassande högljudda (helt enkelt de kvinnor som inte höll sig inom ramen för hur en dam skulle bete sig) kunde botas mot denna "hysteri" genom stimulation av klitoris. Hej och hå, vad fruktansvärt jävla korkat. Denna tanke höll i sig och nya vibratorer konstruerades. Typ den här:
 
 
 
(Från filmen Hysteria. Filmtips!) 
 
 
Sedan fattade man självklart att allt detta var bullshit och att en sjukdom som kallades "Hysteria" givetvis inte fanns. Men det bästa med denna patriarkala konstruktionen var såklart att vibratorn nu var uppfunnen! Nu är de ju dock lite mindre och behändigare. Typ såhär till exempel:
 
Bild från Kinoshop.se
 
 
 
Jag tycker alltså att det är dags att släppa på hämningarna kring sex och onani (no shit) och bara ge sig hän åt sin kropp. För sex är ju helt fantastiskt. När det känns rätt och när det sker på bådas premisser givetvis. Sedan är det hälsosamt också, har jag hört. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Julia skriver:

Du är så jävla bra!

Svar: <3
.

Den 2014-11-14 klockan 15:07:34
URL: http://juliahlundqvist.wordpress.com/
Bella skriver:

Alltså HEJA HEJA HEJA! <3
Bästa du!

Den 2014-11-14 klockan 16:18:36
URL: http://tantbella.se
Mirano skriver:

Du är ju bara så himla bäst!

Den 2014-11-14 klockan 16:55:44
URL: http://miranodesign.blogg.se/
Elvira skriver:

Alltså så jävla gött inlägg! Världsbäst. Har tänkt exakt samma sak så många gånger. Speciellt det här att tjejers oskuld anses så värdefull medan killars är whatever, vilket innebär att man som tjej absolut inte ska ha sex förrän man typ är säker på att det är med den person man vill tillbringa resten av sitt liv. Bullshit. Mer sex åt folket.

Den 2014-11-14 klockan 17:14:21
Frida skriver:

<3 <3 <3 <3 <3

Den 2014-11-14 klockan 23:30:27
Karla skriver:

Bästa inlägget och bästa du!

Den 2014-11-15 klockan 10:39:20
Trish skriver:

Fast vill poängtera att sex med samtycke är fint även om det är med flera, och inte bara mellan två personer.

Den 2014-11-15 klockan 18:46:17
Jennifer skriver:

Men jaaa!! Emelie for president!!!

Den 2014-11-15 klockan 22:39:25
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Elinor skriver:

Heja dej.
Alltså du skriver så fint och så, om du skulle trycka på den dr punkten om kvinnlig orgasm skulle det kanske kunna bli ett nytt american apparel-ståhej?
Jag är så less, nej JAG ÄR FÖRBANNAD, på just den där punkten. Jag blir inte mer radikalfemist än när jag hör tjejer säga att de har svårt att komma men att det är okej ändå, det är inte det som är målet och ninanana. Jag har läst någonstans att bara 1 av 4 tjejer har kommit vid penetrerande samlag. Det gör mig änna arg...

Alltså det är både tjejer och killars ansvar att ändra på det. (jag tänker främst på heterosex för jag tror faktiskt att det ser sjukt mycket bättre un på homo/andra könstillhörigheters-fronten. Kanske finns ett utbyte att göra där?)
- Killar som säger godnatt efter att de kommit är så jävla äckligt. Varför har såna ens sex med någon, de kan väl lika bra onanera då om de bara tänker på sig själva? Jag har varit med för många såna och det blir dålig stämning ganska snabbt om man säger..
- Killar som försöker men inte kan - tjejer måste våga hjälpa till så att de hittar rätt.
- Killar som tror att tjejer kan komma genom penetrering, neeeej asså de måste hjälpa till att stimulera andra punkter samtidigt!
- Killar/tjejer måste öva på att anpassa sin orgasm i timing till partnern!
- Tjejer måste säga ifrån, säga till, vara härskare över sin egen njutning. Men tillsammans med partnern. Det finns alldeles för många tjejer tror jag, som inte kan ge sig hän för att samhället har skolat in dessa i att aldig leva ut. Jag hoppas inte att det är så, men jag tror fan det.
Och sedan så finns det ju typ fysiska grejer som kan sätta käppar i hjulet för ett bra sexliv. Jag vet inte vad dessa diagnoser heter, men de finns... Måste finnas mer och lättillgänglig info om det!

Det här e ju värsta folkhälsofrågan. Föreställ dig om en massa fler människor skulle ha ett grymt sexliv. Vad bra det skulle vara.

Den 2014-11-16 klockan 11:16:22
URL: http://elinorwarholm.se
Rockaholicdoll skriver:

Du är bara så himla grym! <3

Den 2014-11-16 klockan 12:25:55
URL: http://rockaholicdoll.com
Linnea skriver:

JA! <3

Den 2014-11-16 klockan 12:52:37
ett ritstift i din rumpa skriver:

mycket bra inlägg! (måste dock hålla med trish här ovanför att sex mellan fler än två också är fint om alla är med på det) :)

Den 2014-11-17 klockan 19:42:08
URL: http://yllestrumpa.wordpress.com
Kajsa skriver:

Älskar det här inlägget! Klittra är ju bästa nya ordet!!

Bra, njutningsfull sex är så himla viktigt och alla som vill ha sex förtjänar det. Det är så många heterokillar som anser att sex tar slut när de kommer och sen skuldbelägger tjejen för att inte hon säger till/tar mer initiativ osv. Men va fan det borde de väl fatta själva. Hur skönt är det när nån juckar i en i nån minut och sen kommer och sen ba slut? Meningslöst!

Heja mer och bättre sex till alla!

Den 2014-11-24 klockan 12:10:27
URL: http://kobranhuggertill.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0