Ljusslinga.

 
Idag köpte jag en ljusslinga med stora glödlampor på Granit. Det finaste är att den har en vit sladd. Jag är nämligen inte så förtjust i svarta sladdar mot vita väggar. Nu kvarstår dock ett problem: 
 
Vart ska jag hänga upp den?
 
Den första självklara platsen var runt fönstret men nu känner jag mig något tvekis. Kanske ska den hänga längs med klänningarna uppe i taket. Eller kanske rent av i hallen. Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
Äsch, jag gör väl antagligen det lättaste. Lite halvdant sådär. Så att jag vaknar mitt i natten av att något brakar ner. Story of my life. Jag köpte btw ett doftljus också. Med en fantastisk odör av vanilj och kanel. (!) Det doftar mumma i hela min lägenhet. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Joanna-Livet med Asperger syndrom och kronisk smärta skriver:

snyggt

Den 2014-11-19 klockan 19:09:39
URL: http://domkallarmighannes.com
Malin Ruth skriver:

när jag var tonåring, så täckte jag (som tonåringar brukar göra) mina väggar med idolaffischer. väggarna var tapetserade med vinyltapet, och jag använde tejp för att fästa affischerna. en natt vaknade jag av att en hel drös ramlade ner över mig... rekommenderar inte den sortens uppvaknande ^_^

Den 2014-11-23 klockan 13:28:02
URL: http://mildamalin.blogg.se/
Jeanette skriver:

VA fint det var med klänningarna hängande så!

Den 2014-11-28 klockan 10:23:55
URL: http://www.jeanetteseflin.com/blog
Alicia skriver:

Mopskudden! Vilken babe <3

Den 2014-12-03 klockan 11:24:55
URL: http://aliciasivert.blogspot.se/
johanna skriver:

MEN ALLTSÅÅÅ MOPSKUDDEN KAN VARA DET FINASTE JAG SETT NÅGONSIN, vartifrååån?? 😄

Den 2014-12-14 klockan 22:11:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0