Illustration av Jenny!

 
Kolla vilken FANTASTISKT fin illustration jag fick hemskickad till mig av Jenny Lindhagen! Jag blir så glad av sånt här! Tack Jenny! 
 
 
 
Kika in på Jennys Tumblr genom att klicka på länken ovan.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Jenny skriver:

<3 I'm Ur biggest fan så PUSS

Den 2014-10-26 klockan 18:24:49
URL: http://www.abstraktioner.tumblr.com
Jenny skriver:

<3 I'm Ur biggest fan så PUSS

Den 2014-10-26 klockan 18:24:55
URL: http://www.abstraktioner.tumblr.com
Frida skriver:

Nej men oj så fin! Älskar't!

Och tycker ju också så himlans mycket om din blogg. Så perfekt peppande, glädjande och feministande(ehhh fint ord) så det finns ju inte. Asbra!

Den 2014-10-27 klockan 23:57:23
URL: http://weareallstoriesintheend.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0