Min stockholmsguide!

 
 
Nu kan du följa med mig på en shoppingrunda på Söder i Stockholm! Helst skulle ju detta ske IRL med er alla, men det kan bli lite svårt. Tur då att Iknow Travel finns! En supersmart sida att ha med sig på sina besök i olika städer istället för otympliga guideböcker. Här kan du läsa en massa tips på den perfekta dagen i en ny, eller tidigare besökt, stad. 
 
I min guide traskar jag runt på Söder som sagt. Runt Nytorget. Handlar lite, äter lite och flanerar lite. Vill ni kika på min guide kan du klicka på bilden ovan eller här.  
 
 
 
 
PUSS!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0