SLUTA SLUTA SLUTA!

 
 
Gah! Detta är så sjukt! 
 
 
 
 
Jaha, och HUR ska jag dricka under kvällen???
 
 
 
 
Kan Halloween vara över snart? Fler hemskheter hittar du här. 
 
 
 

Kommentarer
Calle skriver:

Feministprojektet ”Veckans FeministPepp” har landat i ditt kommentarsfält! Tillsammans hjälps vi åt att sprida feministiska bloggar genom cyberrymden för tillsammans är vi starka, tillsammans gör vi skillnad!
Den här veckan är din blogg med bland de peppade! Hurra! Hurra! Läs mer här:

http://calleism.wordpress.com/2014/09/30/veckans-feministpepp-39/

och hjälp oss gärna att sprida pepp!

Den 2014-10-28 klockan 21:13:10
URL: http://calleism.wordpress.com/
Sanna skriver:

Hej!
Jag älskar din blogg och tycker du verkar va en så himla genuin och fin person!
Jag hade tyckte det skulle va så intressant om du kunde skrivit ett inlägg när och hur du fann feminismen? Och hur vägen dit har påverkat dig? Du är en bloggare som inspirerar mig och har lärt mig lite mer om detta livsviktiga och fantastiska systraskap.
Puss!

Den 2014-10-30 klockan 12:43:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0