Fin-karolines bilder.

 
Jag kan ju vara en av de sämsta bloggarna. Faktiskt. Jag har aldrig med mig kamera och tar aldrig bilder med mobilen. SÅ, jag gör som jag brukar göra: jag snor bilderna från Karoline. 
 
 
 
Hoppas ni hade en fin helg! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
karoline skriver:

PUSS! det är klart, sno hur möcke bilder du vill ba!!!

Den 2014-09-02 klockan 16:50:13
URL: http://www.karolinesvintage.se
Madeleine -FOTO FEMINISM VEGANISM skriver:

missade dig :(

Den 2014-09-03 klockan 14:37:00
URL: http://sisterdisco.blogg.se
eli skriver:

Just därför du är min favorit-bloggerska. Du skriver gudomligt fint, humoristiskt om viktiga grejer utan att för den delen vara pretantiös som många andra vintge-bloggare ofta blir genom sina perfekta bilder och looks, även om de säkert inte ÄR det på riktigt. Du känns mer som dej själv.
Älskar dej. PUSS!

Den 2014-09-07 klockan 13:33:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0