Monki-fredag och Bye bye borgare.

 
Jag har varit ute efter en svart cirkelkjol länge. Och nu hittade jag en på Monki. En randig tröja slank med också. 
 
 
 
Hoppas ni får en fin fredag! Jag ska dricka rosa bubbel, gå på Homeparty med Gudrun i Vitabergsparken och så Bye Bye Borgare på Södra Teatern ikväll. 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Maja skriver:

Du är så sjukt fin!

Den 2014-09-12 klockan 16:23:00
Emma skriver:

Hej. Jag vet ju att du kommer rsta på feministiska initiativet. Tycker det är jättebra med feminism och jämställdhet och allas rättigheter oavsett vem man är kär i eller vilket kön man har. Men jag läste igenom F! partiprogram oh då står det bla att mindreåriga fysiskt ska få byta kön och att männen ska skolas för att ändra sitt konsumtionsmönster och att fler ä vå sk få ingå äktenskap. Vad tycker du om detta? Jag är feminist, men jag tycker att detta är att gå över gränsen. Det är meningen att det ska bli jämställdhet och det blir det inte med kvinnokvoteringen och omskolning av män. Alla män är inte svin, och sedan tycker jag inte att sjuåringar ska hålla på att byta kön. Sextonårsgräns möjligtvis, men inte för mindreåriga. //tonåring oroad för framtiden.

Den 2014-09-13 klockan 10:29:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0