Birgitta ska ta med oss på Norrlands-roadtrip.

  
 
 
 
Älskade ni! Jag vill presentera en ny bekantskap för er: Birgitta! Även gallad Gittan och i vissa fall (av mig) för Gitty. Hon är en Volvo 240 och är född 1988 i okänd stad. Vad vi vet är dock att hon blev pånyttfödd när min pojkvän och hans kompisar köpte henne i Halmstad för tre år sedan. Sedan dess har hon puttrat runt i Europa. På småvägar och på autobahn. Hon har sett enastående utsikter från bergstoppar i Norge och svettats i Spanien. På hennes manchesterklädda säten har diverse rumpor gjort sig hemmastadda och i hennes baksäte finns plats för en madrass. Så hon har hört många snarkningar, stön och även fått stå ut med lite dregel på paneler och fönsterrutor. Sammanfattningsvis är hon queenen av bilar och ska nu få följa med mig och Jacob ut på en roadtrip i Norrland. Hon är så glad. Lika glada som vi!
 
 
Detta betyder att det kommer att vara lite tyst här på bloggen i två veckor framöver. MEN vill ni ta del av vilka ENASTÅENDE äventyr Gittan kommer att ta med oss på så tycker jag att ni ska följa henne på instagram! Birgittan88 heter hon där. Hon skulle bli så glad om ni ville följa henne. Hon hälsar puss!
 
 
 
Ha det så bra så länge! Jag är tillbaka till Popaganda-helgen och tills dess ska jag andas skogsdoft, laga mat på stormkök, sova i baksätet på Gittan, vandra runt på fjäll och andas andas. Jag älskar er! (Och gittan också) 
 
 
 
 

Kommentarer
Malin Hyving skriver:

Fy vad härligt!! Ha så kul med Gitty!

Den 2015-08-22 klockan 14:16:23
URL: http://varemalin.se/
Sara skriver:

Vilka ställen ska ni besöka? Säg till om ni vill ha tips kring Sollefteå/Resele/Näsåker ;-)

Den 2015-08-23 klockan 16:52:25
URL: http://astmatrollbysara.se
Ida skriver:

Älskar gifen <3

Den 2015-08-25 klockan 22:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0