Genusrevolution@banbrytandeforskning.se

 
Äntligen! Nu har jag och min fantastiska uppsatskamrat och vän Matilda revolutionerat genusforskningen med vår banbrytande undersökning av maskuliniteter i Bonde söker fru. Vi inväntar nu samtal från press och imorgon gärstar vi Morgonsoffan i TV4. Nobelkommittén är inbokade för samtal i eftermiddag. 
 
Vid presskontakt hör av dig till genusrevolution@banbrytandeforskning.se.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Lisen skriver:

Men alltså vill SÅ gärna läsa detta!!! Finns det möjlighet?

Den 2015-01-12 klockan 17:27:19
URL: http://absolutlisen.se
maria skriver:

Vill också läsa! :)

Den 2015-01-12 klockan 18:14:20
Mattias skriver:

wow. måste ha varit stora brev.

Den 2015-01-12 klockan 23:07:48
Anonym skriver:

Vart kan jag hitta detta klipp? Har tittat på TV4play, men kunde inte hitta något:( Skulle vara väldigt intressant att se! Kram

Den 2015-01-15 klockan 19:48:33
emma skriver:

men LJUVLIGT! Tack för detta <3 vill också läsa?!

Den 2015-01-21 klockan 12:13:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0