Idag ska jag åka till Uppis.

 
 
Idag ska jag åka till Uppsala. Det känns väldigt märkligt. Jag har knappt varit där sedan jag flyttade i somras och då jag är en sentimental person kommer nog vissa blödiga känslor smyga sig på. Jag tänkte köra andningsövningar på pendeln dit samt dricka kaffe.
 
Anledningen till att jag ska åka dit är för att jag kommer att försöka avsluta mitt kandidatprogram i litteraturvetenskap. Detta genom att skriva en C-uppsats i just det ämnet. Jag vet inte vad den ska handla om men jag vet att jag ska skriva om en kvinna. Kanske Agnes von Krusenstjerna eller Moa Martinsson. Helst ska förankringen landa i något politiskt. Vi får se. 
 
 
 
Dagen till ära är jag klädd i polo från H&M och ny kjol från Beyond Retro. Inte så värst färgglatt. Men vem fan orkar vara det hela tiden? 
 
 
 
 
 
Puss! 
 
 

Kommentarer
E skriver:

DITT. HÅR. ÄR. SÅ. SATANS. FINT. Alltså jag ORKAR inte med det!! GRATTIS SÄGER JAG BARA!

Den 2015-01-19 klockan 19:49:10
Anna Holm skriver:

Fin utstyrsel! ^^

Den 2015-01-26 klockan 18:08:02
URL: http://annamlholm.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0