Blus från Hornstulls marknad.

 
 
För två helger sedan, den där dagen då jag sålde ingenting, så köpte jag en fin blus av en tjej vid bordet mitt emot. Den är röd och silkig med japanska blommor och trumpetarmar. Den kostade trettio kronor och oj oj oj vad jag trivs i den. Mina obehå-belägda tuttar myser mot det mjuka tyget i detta nu när jag skriver detta inlägg. 
 
 
 
 
 
Puss till tjejen som hade den innan och puss till er, mina fina läsare! Vill ni kolla in fler av mina outfittor kan ni kika in på kategorin i min garderob. 
 
 
 

Kommentarer
Johanna skriver:

fin!

Den 2015-07-19 klockan 20:04:11
URL: http://www.jojosmind.blogg.se
Hos Vispen skriver:

Gillar du snygga smycken till grymma priser? Kolla in Hos Vispen! Vi har handgjorda smycken för de flesta smaker :) Namnarmband, ringar, örhängen & halsband!

Den 2015-07-22 klockan 10:31:32
URL: http://www.hosvispen.se
leyla Andersson skriver:

Outfittor haha 😂😂

Den 2015-07-23 klockan 19:48:07
URL: http://leylaandersson.blogg.se
SKRIVDIVAN skriver:

"OUTFITTOR" haha... underbart ♥

Den 2015-07-27 klockan 20:30:14
URL: http://skrivdivan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0