Dagen då jag sålde ingenting.

 
Igår var det söndag och dags för mig, Emelie och Isabelle att hasa, kånka och släpa våra IKEA-påsar med kläder till Hornstulls strand och förhoppningsvis, några timmar senare, få gå därifrån med lättare påsar och mer cash i plånkan. 
 
 
 
 
Vi hade valt ett bord i skuggan under Liljeholmsbron då Emelie var mäkta bakis och det blåste starka vindar från väst. Någon klädstång föll omkull här och där och Emelie utropade bara gång på gång hur skönt det var med svalka för hennes uttorkade kropp. 
 
 
 
 
 
Jag laddade med kaffe och snus. Klänning från Beyond Retro och trätofflor från Myrorna. Här finns mer bilder på klänningen och här på tofflorna. 
 
 
 
 
 
Jag sålde lite plagg som blev kvar efter Vintagebloppisen som sagt. MEN DET VAR FÖR FAN INGEN SOM VILLE HA NÅGOT. NEJ NEJ. 
 
 
 
 
 
Så jag frossade mat. Något slags kryddat ris med kyckling, kål och koriander. Det var lite starkt och min mage började mullra på ett oroväckande vis. 
 
 
 
 
 
 
Sedan låg jag i solen och surade lite. Träffade Karoline, Joanna och hennes bebis och så Anna. Sedan packade jag ihop mina pinaler och påsen kändes om möjligt ÄNNU tyngre än när jag gick dit. På vägen mot tunnelbanan köpte jag dessutom en sockerlåda för 300 kronor som nu är ett skoställ i hallen. Köpte en klänning också. Och en blus. Och ett linne. Gick alltså back ungefär 400 kronor. 
 
 
 
JAJA. Yolo eller nåt. 
 
 
 
 
 
(BTW så är det något jävla fuffens med min redan dåliga kamera så alla bilder blir så jävla suddiga. Orkar inte. Ingen högkvalle-blogg där här...)
 

Kommentarer
Emelie skriver:

Jag tror merpå teorin att alla bilderna som är suddiga är tagna av mig och det faktum att jag var hysteriskt bakisskakis... heheee

Den 2015-07-06 klockan 13:52:14
URL: http://unvelo.se
Mikaela skriver:

Åh jag hade alla planer på att komma dit men jag var också såååå bakis... :P

Svar: <3
.

Den 2015-07-06 klockan 18:07:00
URL: http://bympv.blogg.se/
Signe Norman Staf skriver:

Har du någon bloppis eller något? För du har så mycket fina kläder! 🌻🌻

Den 2015-07-09 klockan 17:10:29
URL: http://signestaaf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0