De skönaste jävla brallorna i kvinnominne.

 
 
Egentligen har jag köpstopp. Men så råkade jag gå in på Humana på Timmermansgatan och råkade köpa ett par brallor för en hundralapp. (Fan vad många gånger jag skrivit sån här skit om köpstopp som jag egentligen inte håller, måste sluta med det. Att ha köpstopp alltså. Det fungerar ju ändå inte). 
 
 
Och vilka brallor sen! Så jävla sköna. Fladdriga. Svala. Lite stora i magen så IBS-magen får plats. Fickor och tre-kvarts-långa. Holey moley. 
 
 
Skorna är från Myrorna och tishan från Röda Korset. Puss!
 
 
 
 
 

Kommentarer
jenny skriver:

hur gör du ditt hår det e så fiiiiint! <3

Den 2015-07-01 klockan 13:15:25
URL: http://www.absktraktioner.tumblr.com
Johanna skriver:

Äh skippa köpstoppet! Jag tänker att om du är en sån som gillar mycket kläder i garderoben (jag är likadan) så är ju köpstopp bara ångest, bättre att att hitta ett sätt att konsumerar schysst och hållbart utan att samvetet känns jobbigt. Och att handla second hand (o sen lämna tillbaka!) är ju klockrent! Ett lite längre inlägg om vad jag menar hittas här, som jag hoppas kan ge lite inspo <3: http://www.johanna-n.com/blogg/att-tanka-nytt-och-annorlunda/

Den 2015-07-06 klockan 10:16:33
URL: http://www.johanna-n.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0