Blått och rött och svart.

 
 
Nej, man kan inte riktigt ha benen helt bara i detta sommaroväder. Men då får man liksom go half way och ha dem lite halvt bara. Som mina blå byxor. Världens skönaste och fyndade på Färgfabrikens loppis för 20 kronor. De röda skorna är från Myrorna och den röda sjaletten är mormors som jag råkade få med mig från hennes sommarstuga (förlåt mormor!) och den svarta tröjan är från H&M. 
 
 
 
 
Nu ska jag ut och promma i Vinterviken. En ny rutin jag hittat som är så jävla fabulös. Försöker tänka att jag ska njuta av sommaren trots att den är kall och regnig och det går ganska bra när man går i skogen och tittar på klorofyll och andas mälar-luft. 
 
 
 
 
 
Puss på er!
 
 
 

Kommentarer
Elin skriver:

Supersnyggt! Diggar byxorna!

Den 2015-06-25 klockan 13:17:48
URL: http://elinsspace.blogg.se
Josefin skriver:

ahh du är så himla fin! jag vill ha typ alla dina kläder

<3

Den 2015-06-25 klockan 16:02:09
URL: http://joydivisionwilltearusapartagain.blogspot.com
lovisa skriver:

alltså förbannat snygg-/t!

Den 2015-06-26 klockan 22:06:48
URL: http://polichinelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0