Finaste lilla vovve vad jag saknar dig.

 
 
Finaste vovve. Jag saknar dig och ditt krafsande på dörren om morgonen och dina försök att hoppa upp i min säng fast den var för hög och du lite för gammal. Jag saknar din viftande lilla svans och ditt ylande när jag kom in genom dörren fast jag bara varit ute en liten stund. Din lilla tass som du la på min arm när du ville bli kliad på magen och ditt skägg som ibland luktade bajs och var fullt av barr och vissna löv. Det lilla skuttet du gjorde när vi var på promenad när en liten gren fastnade i håret vid din tass och hur du darrade när jag försökte få dig att bada i Helgasjön. Hur dina öron fladdrade när jag cyklade med dig i cykelkorgen och din panik när du var tvungen att bli duschad för att du mumsat på någon annan hunds maginnehåll. Dina små klor som trippade mot parkettgolvet och din nos som var blöt och ögonbrynen som ibland hängde ner i ögonen så att det skymde din syn. Fåglar du trodde du kunde jaga ikapp och kaniner som du halvhjärtat sprang efter.
 
 
Älskade lilla vovve, jag hoppas du har det fint i din hundhimmel.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
elinor skriver:

<3 pussar på dig emelie. jobbigaste tycker jag, att sakna en vovve, och det känns inte riktigt som att folk förstår en alltid.... känner som du, snart är det 3 år sen min allra bästaste vän (faktiskt) kolade vippen.
kram

Den 2015-06-15 klockan 23:33:35
URL: http://elinorwarholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0