Floras morotsgröt.

 
 
 
 
Imorse skuttade jag ur sängen klockan 08.39. Då jag är en morgontrött människa av rang så tillhör detta ovanligheterna när jag är ledig. Jag gick i alla fall till köket och gjorde Floras morotsgröt. Så god! Jag hade mandel- istället för havremjölk och så kokos och lönnsirap på. Jag rekommenderar den av hela min morgonhungriga mage. Jag har förresten precis upptäckt lönnsirap (maple syrup) som sötningsmedel istället för honung och agavesirap. Det ska vara bättre för oss med känslig mage och IBS. Tips tips.
 
 
 
Klicka på länken ovan som sagt för recept på Floras gröt. 
 
 
 
 
 
Puss!
 
 
 

Kommentarer
Julia skriver:

Mums, det där måste jag prova! :)

Den 2015-06-17 klockan 16:25:54
URL: http://juliafridh.wordpress.com/
Ronja skriver:

Hej Emelie! Jag har läst din blogg ett tag och den har inspirerat mig mycket angående feminism och att vara sig själv. Jag skulle mer än allt att du skulle vilja läsa min text angående Män som potentiella våldtäktsmän. Jag skulle önska att du skulle vilja läsa eller ge feedback angående mitt inlägg.

Inlägget kan du läsa här: http://nouw.com/ronjaholmdahl/inte-alltid-alla-man-19386942

Du är BÄST Emelie och jag ser verkligen upp till dig.

Svar: Vad fin du är! Jag blir så glad. Jag ska läsa ditt inlägg dirr. Stor kram!
.

Den 2015-06-17 klockan 18:44:53
URL: http://nouw.com/ronjaholmdahl

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0