Fredags-outfittan.

 
 
Såg här såg jag ut i fredags när jag gick till Trädgården och partajade med Anna och Stina. Det var en fin kväll med ömma fötter och kanske lite för mycket vin. Eller nej förresten, lagom mycket vin. Men huvudet var lite tungt dagen efter när jag begav mig till jobbet. För övrigt jobbar jag svinamycket just nu, därav lite tystnad här. Men så äre ibland. 
 
 
Toppen köpte jag av ElsaVintagebloppisen, kjolen är från Myrorna, strumpisarna från Indiska och träskorna från Pop på Skånegatan. 
 
 
 
 
PUSS!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0