Midsommarklädseln 2015.

 
 
Favoriten hittills. Helt otrolig och så bekväm. Luftig koboltblå regnponcho från Uppsala Kommuns Stadsdelsförvaltning och ut-och-in-vända strumpor tjyvade från mammas strumplåda i Växjö. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
lilla S skriver:

Äemen för gullig!!

Den 2015-06-19 klockan 20:41:06
URL: http://fruktklister.blogspot.com
Emma skriver:

Haha det här är fantastiskt! Du verkar så himla sympatisk och intressant, skulle lätt vilja bli din kompis! Hälsningar från likasinnad årstabo som mygläst din blogg ett tag :)

Svar: Vad fin du är! En massa kärlek till dig!
.

Den 2015-06-20 klockan 23:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0