Möblerade om lite.

 

 
 
Idag fick jag för mig att möblera om lite här hemma. Soffan har stått mot kakelugnen tidgare men så tänkte jag att lite ombyte förnöjer och en använder ju inte kakelugnen så mycket på sommare. Att möblera om lite då och då kan verkligen få en att bli glad och se sitt hem på ett nytt sätt. Golvytan känns så rymlig nu och allt känns så mycket större. 
 
 
Men soffan ska tillbaka till sitt ursprungliga läge om ett tag då jag ändå tycker att det är finast. Den är köpt på blocket av ett fint par som behövde en större.Det lilla soffbordet är från IKEA och mattan är en äkta persisk. Fåtöljen är en Emma som jag köpte på Repris på Bondegatan och kuddarna är ett ihop-plock från olika loppisar. Likaså ljushållarna och vasen, den lilla teven och Sex and the City-boxen. Guldfittan har jag själv gjort! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0