Tåg till en hemstad och linbana i träden och så en natt i en pojkväns nittiosäng.

 
 
I fredags tog jag och Jacob tåget till Växjö. Det såg ut lite så här:
 
 
 
 
 
 
Obs! Ej sponsrat inlägg osv. 
 
 
 
 
 
 
Jag hade mina nya FABULÖSA träskor från Pop på mig. 
 
 
 
 
 
 
 
Och väskan jag köpte av Emelie på Vintagebloppisen. Ja, och så jackan jag köpte av Flora. Hela jag var alltså en vintagebloppis-bonanza. 
 
 
 
 
 
 
 
Tjejjours-påsen åkte såklart med också. Lastad till bredden med dator och böcker och kläder. Jag utnämner mig härmed till den sämsta packaren ever. Packar alltid för mycket och för oorganiserat. Lägger lite kläder här och lite där. Där det får plats helt enkelt. 
 
 
 
 
Jaja, vi kom fram i alla fall! Och i lördags var vi och åkte linbana i träden och på kvällen åt vi examensmiddag och firade mig på Kafé Deluxe. Växjös behållning. Anledningen till att det känns roligt att åka hem ibland. Jag åt musslor och drack vin. Vi blev susiga och dansade och haltade hem till Jacobs pojkrum på Öster och det kändes lite som om vi var tonåringar i vår hemstad igen. Vi smög i trappen för att inte väcka hans föräldrar och trängdes i en nittiosäng med fluffigt täcke. Fint och så. Och lite trångt. 
 
 
 
 
Imorgon åker vi till Öland. Till min familjs stuga som jag spenderade hela mina barndoms-somrar i och som jag inte besökt på tre år. SEMESTER hjärta hjärta. 
 
 
 
Puss!
 
 
 

Kommentarer
Daniella 🌙 skriver:

Har helt missat pojkvänsdelen??? Men vad kul eller vad man säger <3

Den 2015-06-08 klockan 14:57:09
URL: http://vapenbroder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0