Senaste tiden i icke-kvalitets-märkta bilder men med en stor pixelmängd kärlek.

 
HEEEEEEEEEEEEJ! Jag är så jävla dålig på att blogga. Suck på att alla blogginlägg börjar såhär nowadays. Jag blir i alla fall så glad av att se att flera av er hänger kvar! Verkligen innerlig kärlek till er. Ni får gärna komma med tips på vad ni tycker jag ska blogga om osv då jag saknar inspo. Men man är en dålig bloggare ibland. Så är det och det får man acceptera. Jag är desto mer aktiv på instagram så ni får VÄLDIGT gärna följa mig där. Emeliefridae är mitt alias hihi. 
 
Jag tänkte i alla fall, med hjälp av en hop icke-kvalitets-märkta bilder att redogöra lite för mina görmål den senaste tiden. Häng med (hurtig-Anna-Book-entusiasm)!
 
 
 
 
Först och främst har jag och mitt vardagsrumsfönster njutit så mycket vi bara kunnat av alla fina födelsedagsbuketter jag fick på min bemärkelsedag. Innan de dog och hamnade i soporna. TULPANERNA LUKTADE SÅ JÄVLA GOTT. 
 
 
 
 
 
Sökt runt på nätet efter exemplariska fitt-citat. Detta är min favorit (emoji-hand som pekar uppåt). 
 
 
 
 
 
Jag har haft en bror på övernattnings-mys. Han var mycket nöjd över min sköna luftmadrass.
 
 
 
 
 
Jag har åkt hiss i diverse byggnader runt om på Södermalm när jag jobbat på hemtjänsten samt...
 
 
 
 
 
...spenderat årets hittills bästa lunchrast på konstgräset på Nytorget i solen. 
 
 
 
 
 
Testat hängslebyxor i diverse second-hand-butiker runt om i Stockholm då jag själv och Jacob haft en romantisk rosaluddig bild av hur fint det skulle vara på min kropp. Denna sinnebild har dock inte införlivats i verkligheten (se bild ovan). 
 
 
 
 
 
Sedan har jag hängt i solen med fin snubbe. 
 
 
 
 
 
Fick feeling och tog ett bloss på cigg. (Nej, mormor, jag röker inte och nej, jag vill icke uppmuntra detta osv)
 
 
 
 
 
Sedan har jag suttit otaliga timmar på Whakapapa (tips på supermysigt vegetariskt café i Gröndal!) och druckit mycket kaffe (pga hur mycket påtår som helst) och pluggat. Det är ett extra plus att det ligger ca 20 meter från min port. 
 
 
 
 
 
Sedan fick jag boken Sexjournalen skickad till mig på posten och blev mäkta glad! En fantastisk antologi fylld av unga kvinnors berättelser och erfarenheter kring sex och lust. Spring och köp! Den är skapad av Karolina Hansson och Elina Pahnke aka fantastiska Fittjournalen.
 
 
 
 
 
Jag har haft på mig en fantastisk tröja som jag fick av Anna i födelsedagspresent. Köpt på Feminist Apparel. 
 
 
Jag har också fläkt ut mig i Kungliga Bibliotekets restaurang i pauserna mellan studier. 
 
 
 
 
 
Samt druckit kaffe på trappan i solen.
 
 
 
 
 
Jag har också badat badkar. Det bästa jag vet och något jag inte gjort på sååååå länge. Extra fint när det blir trångt och ett välsvarvat mansben petar en i näsan.
 
 
 
 
 
Hej hej!
 
 
 
 
 
Sedan har jag gjort fint i köksfönstret. Högaktar min ormbunke som jag lyckats hålla levande sedan i höstas och den engelska pelargonen på vågen fick jag av Carro. 
 
 
 
 
 
I fredags kläckte jag och Stina geni-idén att gå på Beyond Retros Garagesale. Vi möttes av denna kön som sträckte sig över hela Brännkyrkagatan. Vi blev trötta av blotta anblicken, frågade oss om KLÄDER är värt besväret, köpte kaffe och chokladcroissanter och stod där i 45 minuter innan vi gav upp och gick in i den vanliga butiken. 
 
 
 
 
 
Provade rekordmycket kläder. Fastnade i en klänning som var väldigt fin och fick cellskräck. Stina kom till undsättning och jag kom ur den helskinnad. Köpte en jeanskjol och en röd kofta som var FABULÖST fina. 
 
 
 
 
Sedan köpte jag en MAKALÖS 50-talsmorgonrock på Uppåt Väggarna (finns i min Loppisguide här!) som jag ska ha som kappa i sommar. Kommer bli queenig och så jävla snyggt. Lovar. 
 
 
 
 
Mötte upp dessa drottningar som ordnat en överraskningsdag för mig! Vi åt brunch i flera timmar.
 
 
 
 
 
Tog salamibilder på tunnelbanan. 
 
Åkte till Naturhistoriska riksmuseet och var kräsna. Vi såg även en film om rymden på Cosmonova och jag fick en existensiell kris. 
 
 
 
 
 
Vi lärde oss även massor. Bland annat om hur 2 deciliter snor kan se ut. Vi diskuterade olika kroppsvätskor och jag började få panik över min sena mens. Började sedan diskutera barnahavande och allt kring detta ämne. 
 
 
Imorse vaknade jag dock av detta: 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tackade högre makter och kokade kaffe. Ja, och nu befinner vi oss i realtid igen och idag har jag sett ut såhär:
 
 
 
 
Jacob kunde inte sluta titta på mig och fånle samt ta en massa bilder med sin nya iphone och upprepa meningen: Du ser verkligen ut som ett dagisbarn. Fint och tack! Detta sades dock med en stor dos kärlek i blick obs obs! 
 
 
 
 
Puss fina ni och ses snart igen!
 
 
 
 

Kommentarer
Inez skriver:

I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vill ba sätt mig ner på knä å fria pga så bra person. fast snoret va ca de äckligast jag sett nån gång :/

Svar: Men alltså: <3 Tack och stor kram och massa kärlek!
.

Den 2015-03-22 klockan 20:17:21
URL: http://botellonz.blogg.se
Hedvig skriver:

Hej hej Emelie! Jag såg dig på Beyond Retros rea men jag vågade inte gå fram och säga hej (pga oklar anledning som i stunden kändes vettig). Var lite starstruck resten av lunchen och berättade om dig för mina shoppingkompanjoner medans vi åt tacos. Sjukt fint att få dela med sig av din eminenta blogg!

Svar: Men HALLÅ! Fan vad fin du är! Jag blev så himla glad av din kommentar och synd att du inte hälsade. Nästa gång får du lova att göra det. Stor kram! <3
.

Den 2015-03-22 klockan 20:28:52
Emma skriver:

Härlig update, alltid trevlig läsning! Ska tänkta på insop och återkomma ;)

Den 2015-03-22 klockan 20:55:11
URL: http://voirmoi.blogg.se
Emma skriver:

Men hallå, har cirkacglömt bort bloglovin och allt vad det innebär det senaste halvåret (??) men blir så glad när jag klickar in hit igen för att uppdatera mig och minns vilken jäkla ball brud du är?? Plus att jag tänkte vilket jag inte tänkt förut att du är litt lik hon den snygga i Remember me! Anywayz kramen peppen från berlin!

Svar: MEH tack <3 För alla fina fina komplimanger! Kram
.

Den 2015-03-25 klockan 01:51:35
URL: http://www.flukturans.wordpress.com
Ania skriver:

Urtjusig t-shirt från Feminist Apparel. Hur tycker du de är i storlekarna?, funderar på att köpa därifrån.

Den 2015-04-26 klockan 16:01:11
URL: http://persistent.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Jag äger inte en enda blommig tekopp. Jag har några som blomstrar, men det är kaffekoppar. Så frågar mig inte varför min blogg heter just det den gör. Det är ett bra namn helt enkelt. Här kan ni nämligen läsa om de tusen saker som snurrar runt i mitt huvud. Om feminism och om loppisrundor. Om hur man bakar världens godaste vaniljmuffins och pysslar ihop en fantastisk guldfitta. Om traderafyndade gummistövlar och om hur jag i dem försöker undvika att klampa runt med patriarkalisk geggamoja upp till knävecken. Om hur många obetydliga plåtburkar som finns bakom mina mintgröna köksluckor och min avsky för Sverigedemokraterna och vardagsrasism. Om hur hårt mitt hjärta klapprar för svunna tider, vintage och kärlek i alla former. Ja, helt enkelt allt detta i en salig blanding.

Till bloggens startsida
















SecondhandGuide.se Besökstoppen
RSS 2.0